Zgjidhni nivelin tuaj të vështirë:
P90X
(origjinal)
Tony's P90X Program
P90X2
P90X3
(New)

P90X Workout Orari Lean

Postuar nga admin | Programi | E premte 17 shkurt 2012 06:33

Nëse ju gërmoj P90X por janë duke shkuar për një vështrim më të ligët (vs pjesa më e madhe / muskujve), P90X Workout orari Lean është ndoshta e drejtë deri rrugicë tuaj. Ai përdor identike 12 DVD nga programi origjinal vetëm në një mënyrë të ndryshme për të maksimizuar potencialin e kardio dhe kalori-djegia. Gjatë ushtrimit, trupi juaj do të rafte muskujve, kur ju ofrojnë atë fundme dhe progresive rezistencë (dhe madje edhe aq më shumë me konfuzion muskujve). Megjithatë, nëse ju kufizojnë peshën dhe ndeshje atë me të gjatë, lëvizje të shpejta, ju do të vënë ligët mbrapa në stërvitje tuaj.

Sigurisht, nuk ka asgjë ndalimin e ju nga gjetja e një të mesme të lumtur në mes të masë dhe të ligët (gjykimit dhe gabim veprat më të mira për ato raste), por në qoftë se ju jeni të interesuar vetëm në një përshtatje, trupi ligët, orari më poshtë do të merrni edhe ju në tuaj mënyrë.

Orari Lean - Faza 1: Javë 1, 2 & 3

Dita e parë: Core Synergistics
Dita e dytë: CardioX
Dita e tretë: Arms & Shoulders dhe Ab Ripper X
Dita e katërt: YogaX
DITA E PESTË: Këmbët & Back dhe Ab Ripper X
Dita e Gjashtë: Kenpo X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Orari Lean - Faza e parë: Java 4, koha për t'i dhënë muskujt tuaj një pushim

Dita e parë: YogaX
Dita e dytë: Core Synergistics
Dita e tretë: Kenpo X
Dita e katërt: X Stretch
Dita Pesë: CardioX
Dita e Gjashtë: YogaX
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Lean Workout Orari - Faza e dytë: Weeks 5, 6 & 7 - marr intensitetin back up

Dita e parë: Core Synergistics
Dita e dytë: CardioX
Dita e tretë: Gjoks, triceps & Shoulders dhe Ab Ripper X
Dita e katërt: Yoga X
DITA E PESTË: Këmbët & Back dhe Ab Ripper X
Dita e Gjashtë: Kenpo X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Orari Lean - Faza e dytë: Java 8, koha e rimëkëmbjes

Dita e parë: Yoga X
Dita e dytë: Core Synergistics
Dita e tretë: Kenpo X
Dita e katërt: X Stretch
DITA E PESTË: Core Synergistics
Dita e Gjashtë: Yoga X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Lean Workout Orari - Faza e tretë: Javë 9 & 11 - Get tuaj të madh të ligët në

Dita e parë: Gjoks & Back dhe Ab Ripper X
Dita e dytë: CardioX
Dita e tretë: Shoulders & Armët dhe Ab Ripper X
Dita e katërt: Yoga X
DITA E PESTË: Core Synergistics
Dita e Gjashtë: Kenpo X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Orari Lean - Faza e tretë: Javë 10 & 12 - shënim javët alternating mbante mbi

Dita e parë: Gjoks, triceps & Shoulders dhe Ab Ripper X
Dita e dytë: CardioX
Dita e tretë: Back & biceps dhe Ab Ripper X
Dita e katërt: Yoga X
DITA E PESTË: Core Synergistics
Dita e Gjashtë: Kenpo X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Orari Lean - Faza e tretë: Weeks 13

Dita e parë: Yoga X
Dita e dytë: Core Synergistics
Dita e tretë: Kenpo X
Dita e katërt: X Stretch
Dita Pesë: CardioX
Dita e Gjashtë: Yoga X
Dita e Shtatë: Rest (ose në qoftë se ju jeni ndjenjë të mirë, të bëjë X Stretch)

Dhe nuk keni atë. Në qoftë se ju ndiqni se P90X Workout Orari Lean (ose rrinë mjaft afër saj), ju do të keni një trup të shtrënguar dhe dinjitoz plazh në asnjë kohë!

1 Koment »

  1. Koment nga Kimble - 20 Shkurt, 2012 @ 7:34 pm

    Hi Tony,

    Unë jam një kandidat i suksesshëm P90X, unë jam një 21 vjeçar nga Zelanda e Re. Unë tërësisht gëzuar P90X dhe kanë të gjitha fotot për të provuar ajo punon! Ajo ka marrë mua një vit për të bindur partnerin tim për të bërë atë gjithashtu dhe si sot ajo ka qenë duke bërë atë me mua për 3 javë dhe e do atë. Në qoftë se unë të kërkuar për të treguar të tjerët këtu në NZ e sa e madhe programi juaj është, Çfarë duhet të bëj? me të vërtetë do të vlerësojmë kohën tuaj të e-mail mua mbrapa si ai ka punuar për mua dhe im i sigurt me një inkurajim dhe mbështetje se do të punojë për shumë të tjerë këtu në vendin tonë të vogël! Faleminderit

RSS për komentet për këtë post. TrackBack URI

Lini një koment